Followers

Thursday, March 17, 2011

-Selamat Hari Lahir Cik Rimau-





Selamat petang semua hari..hehehe..aku baru lepas menyambut hari lahir seorang kawan aku di opis ini iaitu cik rimau.

Sepatutnya majlis tadi sambut dengan birthday bos aku sekali tapi malang nya bos aku ada meeting jadi tak berapa ramailah yang ada sebab yang lain pon ramai dah balik kan.Tapi walaupon berapa kerat je yang datang majlis birthday tadi memang happy gila..asik gelak2 jekan mana taknya diorang asik wat lawak je..hahaha..

taraa..nyum2

posing sakan...yg potong kek tulah cik rimau

tukang gelak..hahah


 Pape pon 'selamat hari lahir' kepada cik rimau atau raja..semoga panjang umo,dimurahkan rezeki..diberkati allah selalu dan cepat2 kawin ye..hahahah..



No comments: