Followers

Wednesday, March 2, 2011

Jamuan Perpisahan

Ohh..kenyang2..tadi pukul 11.30 pg ktorg semua pergi bilik mesyuarat tanjung sebab ada majlis perpisahan sorang staff kat opis aku ni yang dah nak berpencen.Dia telah berkhidmat selama 42 tahun dan memang tak tukar kemana-mana langsung..Perhhh..kalau aku tu memang dah boring tahap gila kot..kahkahkah..

Jadi tadi wat ucapan sikit pas2 ada berpantun plak..aduyaii..kelakar je..hahaha..lagi2 pengarah bahagian ktorg ni suka cakap merepek2 dan ktorg mesti gelak tau..Lepas tu ada penyampaian hadiah dah terus apa lagi makan arrr...kahkahkah..aku dah lah memang kelaparan time tu yelah dah pagi tadi makan kuih je sebiji mau tak alapar kan.Dah habis makan aku.kak sue ngn ain pon berangkat ke opis sebab dah kekenyagan kan,Maklis habais dalam pukul 1 ar..



 Kalau korang nak tau yg pakai kot hitam tu diraikan,tengah2 pengarah ktorg dan yg tersenyum tu bos ssm.


saat2 diberikan hadiah

p/s :ala gambar tak cantik laaa..

4 comments:

Suhami Ahmad said...

42 tahun??!!! wah....atok kojo kat sini 2 tahun pun macam nak pitam dah

Meteoragurlz said...

2 lah...lama kan 42 tahun 2.nasib mcm nak pitam je ye atok..hehehe

Suhami Ahmad said...

tapi 42 tahun. Lama sangat tu. Dio masuk kojo umur bapa

Meteoragurlz said...

mmg pon..katanya dia masuk masa 2 skim pilihan tertutp sebab tu dia tak blh tukar mne2..umo dia 16 dah kje gov..