Followers

Thursday, April 7, 2011

Cup Cake ku

Selamat petang semua..dah makan tengahari ke??aku baru lepas balik dari pejabat pos tadi nk hantar borang kerja tutupnya hari isnin,takut tak sempat kalau nak pakai pos biasa jadinya pakai pos express laa..harap-harap adalah aku rezeki kali ni allah bagi.Kalau dapat alhamdulillah sangat-sangat.

Ok..ok..iklan tadi dah habis sekarang masuk tajuk utama ye..hehe..semalam aku buat cupcake siap sekali dengan tatahias lagi tau..cewahh..sebabnya kakak aku nak tempah cupcake kat aku jadi nak try lah dulu dan hasilnya..sunguuuhhhhh..vog..perasanny aku ni kan..tak nak cakap banyak korang tengok lah sendiri hasil seni yang dilukis oleh Mis M.Gurlz..

ok..jauh2 sikit panas ni..haha.. 
haa..cantik kan..
 tengok2 ada versi kulit durian,nk wat rumput sebenarnya tp tak menjadi sangatlah..ada anyaman lagi tau bunga2..hehe..


sarang labah2 dan anyaman

yg ada 'heart' tu nk bg Mr.Dia..cewahh..haha
Ha..tulah hasil dari kerja seni2 aku tau..best gua cakap sama lu..hehe..aku buat tu dari pukul 8 mlm sampai 11.30 mlm tau..amik koo..punyalah lama aku mendeko tp tetap aku rasa puas hati dan family aku cakap pon 'fuyoo..cantiklah dikk'..

p/s:so apa lagi bagilah komen2 korang tu sikit..hehe..barulah bestkan..daaa..kalau nak amiklah jangan rebut2 k..babap kang..

8 comments:

ApiH said...

macam sedap je... nak satu boleh... heheee...


Khasiat Budu

Meteoragurlz said...

bukan dah macam mmg sedap pon..hhuhu..amik lerrr..

Kumiko said...

bak sini sikit ila, mkn petang2 ni sedap jgk...hehe. mana blaja wat cupcake siap hias2 lg? jeles2...:p

Meteoragurlz said...

kumiko :ermm..nak ke dah masuk dalam perut ar..hehe..ila belajar sendiri pastu tgk dekat youtube je..jgn jelas naa..hehe

ApiH said...

nak tempah sebijik boleh?? heheee...


Jom belajar kunci basikal

Meteoragurlz said...

peh..sebijik je kedekut tol..kahkahkahkah..

Green Rose said...

sedap nyeeee :D

Meteoragurlz said...

green rose : sedap lah jugak :)