Followers

Thursday, February 24, 2011

MOOD : Diet


Aku dah gem0k ke?aku dah gem0k ke?waaa...mengelabah aku sekejap..teettt..hahaha.
dengan bangganya semalam aku telah berjaya tidak makan nasi selama satu hari..hahahah..tp 2 pon aku dah rasa mcm tak berapa nak larat je tau tp tetap ok lagi.Tadi aku baru lepas menolong org opis aku bungkus hamper untuk sabtu ni sbb opis aku ada anjur kan family day untuk seksyen ktorg jelah so tak berapa nak ramai lah..huhuh..
Aku yang tak ada kereta ni kne lah menumpang orang kan tp tak apa lah tak lama lagi ada lah tu kereta 'coming soon' tp keta mr.dia lah kot.kahkahkah..dan besok kawan sekolah aku nikah,dia wat pagi lah pulok sbb tok kadi tu malam tak boleh.Tak sabar nak jumpa kawan2 aku masa kat sek,rindu masa time sek dulu2 tau,kalau blh di putar kan masa nak je aku kembali ke alam sekolah tp apakan daya masa yang telah berlalu tak mungkin berputar kembali..cewah..

Ok lah nak sambung wat kerja balik ni nnti bos marah..hahaha...

2 comments:

Suhami Ahmad said...

kena makan nasik gak tapi dengan kadar sikit
=)

Meteoragurlz said...

huhuh..tp x leh nk cover kalau dah amik nasi 2..hehehe