Followers

Monday, January 30, 2012

Kenangan baru dan lama

                                  
Ehem..ehem..pejam celik,pejam celik besok aku dah start kerja lah rupanya..arghhhh..macam tak percaya je aku dah kembali ke alam pekerjaan semula..hahah..poyo betul kan knon2 dah cuti lama pas2 dah tak geti2 cari duit ke ila oiii..kata nak kawin tahun depan???opssss..terlepas sudah..hahahah..


ok2 lupa pasal aku nak kawin tu..sebenarnya cuak jugak lah ni kot..huhu..macam mana lah situasi aku bekerja besokkan dan semestinya aku dah set dalam otak aku ni bahawa aku dah tak boleh nak bersenang-lenang,buka bf,tgk cita korea,download cita dgn kawan aku sorang tu dan macam2 lagi lah,bila teringat balikkan rindu tau sebenarnya walaupon keadaan kerja kat opis aku tu tak berapa nak sihat tapi aku tetap rindu nak kerja kat sana,gosip2 lepas 2 umpat2 dgn bos kecik aku pasal bos besar..hahahah..kadang-kadang tu time bos tak ada boleh pulak layan cita korea..hahaha..nakal jugak aku ni upanyakan.lagi satu walaupon bos lama aku tu india tapi sebenarnya dia ok,aku boleh cakap mcm tu pon mungkin sebab aku PA so adalah rapat sikit2..


Masa aku last hari tu pon tak dapat nak jumpa dia sebab dia dalam tempoh cuti bersalin..waaaaaa..rindu dgn ssm terutama dgn raja,cik kema,ida dgn cc sebab dengan diorang je aku bayak cakap sikit lepas2 raja dengan cc tu kadang2 jadi tempat aku luahkan perasaan jugak.Tapi sekarang aku kena lupakan tu semua dan mulai hari besok dengan bos baru rakan kerja baru dan paling utama keadaan kerja yang baru,harap2 aku dapat sesuaikan diri dengan keadaan yang serba baru besok ok..daaa..

No comments: